Διαμονή - Αλισάχνη Πολυτελή Διαμερίσματα στη Κόρινθο, Δερβένι

Διαμονή

Τα Πολυτελή μας Διαμερίσματα

Ανακαλύψτε τα όμορφα διαμερίσματα και την ρεσεψιόν μας στο Δερβένι

Στη reception υπάρχει διαμορφωμένος χώρος μπαρ που λειτουργεί όλη τη μέρα και σερβίρει πρωινό στην ταράτσα όπου απολαμβάνει κανείς τη μοναδική θέα. Τη μελέτη και την κατασκευή του χώρου ανέλαβε η εταιρία Χ.Κ.ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα, σεβασμό προς το περιβάλλον, ακολουθώντας τις αρχές του σύγχρονου design.

Ο ιδιαίτερα προσεγμένος σχεδιασμός τόσο των ιδιωτικών όσο και των κοινόχρηστων χώρων παρέχει όλες τις ανέσεις για μια ήσυχη και ξεκούραστη διαμονή. Το Δερβένι προσφέρεται για διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα και η θέση του είναι κομβική τόσο για καλοκαιρινές διακοπές όσο και για αποδράσεις στην ορεινή Κορινθία και Αχαΐα. Η πολυτέλεια της CΟCO-MAT περιμένει να σας υποδεχτεί

Junior Suite Ιάνειρα

Η διαμπερής σουίτα αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα με τραπεζαρία και μπαλκόνι, μία μεγάλη κρεβατοκάμαρα και ένα μπάνιο.

Deluxe Double Room Διώνη

Η μονόχωρη σουίτα αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο που έχει ένα διπλό κρεβάτι, έναν καναπέ, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και ένα μπάνιο.

Sea View Αμφιτρίτη

Η σουίτα αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα με τραπεζαρία, μία κρεβατοκάμαρα και ένα μπάνιο. Χαρακτηριστική είναι η μεγάλη βεράντα με θέα στη θάλασσα.

Deluxe Suite Ωκυρρόη

Η σουίτα αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα με τραπεζαρία, μία κρεβατοκάμαρα τύπου master (με μπάνιο), μία κρεβατοκάμαρα κλασικού τύπου και ένα μπάνιο.

Double Room with Attic Περσηίς

Η μεζονέτα έχει αυτόνομη είσοδο και αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα με τραπεζαρία και μεγάλη βεράντα με θέα στον κήπο. Στη σοφίτα υπάρχει μία κρεβατοκάμαρα τύπου master με μπάνιο.