Τοποθεσία - Αλισάχνη Πολυτελή Διαμερίσματα στη Κόρινθο, Δερβένι

Τοποθεσία

Δερβένι: μαγευτικός προορισμός

Απολαύστε τις διακοπές σας στο παραθαλάσσιο χωριό

Το Alissachni Luxury Apartments με τις υπερσύγχρονες και πολυτελείς εγκαταστάσεις του, βρίσκεται στο κέντρο του γραφικού Δερβενίου Κορινθίας και σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από τα καταγάλανα νερά του Κορινθιακού. Το Δερβένι προσφέρεται για διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα και η θέση του είναι κομβική τόσο για καλοκαιρινές διακοπές όσο και για αποδράσεις στην ορεινή Κορινθία και Αχαΐα.

Παραλίες

Η παραλία του Δερβενίου βρίσκεται λίγα μέτρα από τον κεντρικό δρόμο και εκτείνεται σε όλο το μήκος του χωριού.

Το Δερβένι

Το Δερβένι, κατάλληλο για οικογενειακές διακοπές, χωρίς να του λείπει όμως η νυχτερινή διασκέδαση και ιδιαίτερα φιλόξενο σε όσους αγαπούν τις αποδράσεις στη φύση.

Βουνό

Το Δερβένι βρίσκεται στο κέντρο της βόρειας Πελοποννήσου, σε κομβικό σημείο για εξορμήσεις στην ορεινή Κορινθία και Αχαΐα.

Διασκέδαση & Φαγητό

Διασχίζοντας τον κεντρικό δρόμο του Δερβενίου θα «συναντήσει» κανείς διάφορες μυρωδιές που μαρτυρούν ότι βρίσκεσαι σε χωριό.

Μέρη να Επισκεφτείτε

Σε απόσταση 40-45 λεπτών με το αυτοκίνητο υπάρχουν πολλές επιλογές για όλους τους ταξιδιώτες.

Πώς θα μας βρείτε

Το Δερβένι Κορινθίας είναι η τελευταία κωμόπολη του Νομού Κορινθίας προς την Αχαία και απέχει 56 χλμ. από την Κόρινθο, 75 χλμ. από την Πάτρα και 140 χλμ. από την Αθήνα.